Web Analytics Made Easy - Statcounter

خبرگزاری میزان- سومین روز از اسفند ماه ۹۸ با اخبار و حاشیه‌های فراوانی در عرصه فرهنگ و هنر روبرو بود که از جمله مهمترین آن‌ها می‌توان به اظهارات کارگردان فیلم «آن شب» در مورد حضورش در ایران و نظرش در مورد شهاب حسینی اشاره کرد. تاریخ انتشار: 17:30 - 03 اسفند 1398 - کد خبر: ۵۹۹۰۳۰

به گزارش خبرنگار گروه فرهنگی خبرگزاری میزان، سومین روز از اسفند ماه ۹۸ با اخبار و حاشیه‌های فراوانی در عرصه فرهنگ و هنر روبرو بود که از جمله مهمترین آن‌ها می‌توان به اظهارات کارگردان فیلم «آن شب» در مورد حضورش در ایران و نظرش در مورد شهاب حسینی اشاره کرد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


«شهاب حسینی» بازیگر بزرگی است/خودم را فیلمساز ایرانی می‌دانم نه هالیوودی

 کارگردان جوان سینما گفت: شهاب حسینی بازیگر بسیار توانمندی است، شاید بهترین گزینه برای ایفای نقش در فیلم آن شب شهاب حسینی بود، به نظر من تلاش وی در این فیلم به خوبی در اکران عمومی دیده می شود. در کل خوشحالم که به ایران آمده و فیلمم را در اینجا اکران کردم زیرا خودم را فیلمساز ایرانی می دانم و نه هالیوودی.

کوروش آهاری کارگردان فیلم سینمایی «آن شب» در گفت‌وگو با خبرنگار گروه فرهنگی خبرگزاری میزان، پیرامون تجربه حضور در سینمای ایران گفت: این حضور و تجربه برای من بسیار ارزشمند بود زیرا همیشه دوست داشتم فیلمم را در کشور خودم ببینم، وقتی فیلمت را با هم زبان‌های خودت تماشا می‌کنی لذتش چندین برابر است. 

وی درباره حضور فیلم خود در جشنواره فیلم فجر اظهار کرد: شخصا تجربیات زیادی از جشنواره فیلم فجر به دست آوردم، اینکه در یک زمان خاص تعداد زیادی سینما فیلمم را برای اهالی رسانه و مخاطب عموم اکران کردند برای من جذاب بود، اتفاقی که شاید در این ابعاد در هیچ چای دنیا اتفاق نمی افتد.

بیشتر بخوانید: برای مشاهده آخرین اخبار از سینمای ایران اینجا کلیک کنید

کارگردان فیلم سینمایی «آن شب» در همین راستا اذعان کرد: برگزاری نشست های خبری فیلم‌ها برای من خیلی جالب بود، زیرا این نشست ها به یک جنگ تمام عیار تبدیل می شد، من پیشتر خارج از کشور نشست خبری رفته بودم اما این شور و هیجان در یک نشست خبری را تاکنون تجربه نکرده بودم. 

برای مشاهده متن کامل خبر اینجا کلیک کنید

تاریخ دفاع مقدس سرشار از سوژه‌های ناب سینمایی است/ «آبادان یازده ۶۰» اثری درباره مقاومت است

کارگردان جوان سینما گفت: از نظر من زمان آن رسیده تا کارگردانان ما با دقت بیشتری به تاریخ دفاع مقدس نگاه کنند و این سوژه ها را برای ساخت پییشنهاد بدهند. مسئولین فرهنگی و تهیه کنندگان فکرشان درگیر مسائل دیگری است و به نظرم ما باید به عنوان فیلمساز ساخت چنین آثاری را پیشنهاد دهیم.

مهرداد خوشبخت کارگردان فیلم سینمایی «آبادان یازده ۶۰» در گفتگو با خبرنگار گروه فرهنگی خبرگزاری میزان، پیرامون ساخت این فیلم سینمایی گفت: ما در آبادان یازده ۶۰ اتفاقات و لحظات واقعی و مستند را گلچین کردیم، زیرا نمی‌توانستیم همه مستندات را وارد اثر کنیم، این اتفاق هم به دلیل این بود که ما با اثری سینمایی روبرو بودیم که باید ماهیت دراماتیک خود را حفظ می‌کرد.

وی در همین راستا ادامه داد: در این گلچین کردن وقایع باید مراقب می‌بودیم که حس و حال و لحن اثر حفظ شود، از سویی ما باید در آبادان یازده ۶۰ کاراکتر‌هایی دقیق می‌نوشتیم و نگارش همین کاراکتر‌های دقیق در پیشبرد متن باعث می‌شد تا کمی تخیل وارد فیلمنامه کنیم.

بیشتر بخوانید: برای مشاهده آخرین اخبار از سینمای ایران اینجا کلیک کنید

کارگردان فیلم سینمایی «آبادان یازده ۶۰» درباره عدم نامگذاری کاراکتر‌ها براساس واقعیت افزود: معمولا این اتفاق نمی‌افتد، زیرا فیلم ما برداشت از واقعیت بود، در ابتدای فیلم هم آمده است که فیلم با نگاهی به اتفاقات رادیو نفت آبادان است، اگر قرار بر ساخت اثر بیوگرافیک باشد باید اسامی واقعی باشند، اما ما با برداشتی آزاد از اتفاق رادیو یازده ۶۰ روبرو بودیم.

برای مشاهده متن کامل خبر اینجا کلیک کنید

خواندن کتاب «همافر» به جوانان کمک می‌کند قدر نعمت‌های امروز کشور را بدانند
 
یک نویسنده کتاب گفت: خواندن کتاب «همافر» بیان کننده بخش‌هایی از تاریخ کشور است که عمدتا به آن پرداخته نشده و در بی خبری باقی مانده لذا جوانان می‌توانند با مطالعه کتاب‌هایی پیرامون انقلاب اسلامی ایران با رویداد‌های زمان گذشته آشنا شوند و قدر نعمت‌هایی را که امروز در آن قرار دارند بدانند.

مهدی نوروزی نویسنده کتاب «دو قدم مانده به صبح» در گفت‌‌وگو با خبرنگار گروه فرهنگی خبرگزاری میزان پیرامون مضمون کتاب «همافر» گفت: کتاب «همافر» بخشی از خاطرات من از دوران نوجوانی و ورودم به نیروی هوایی و به دنبال آن مبارزه با رژیم پهلوی است. وی به بخش اول کتاب «همافر» اشاره و ابراز کرد: کتاب «همافر» فقط بخش کوچکی از فعالیت‌های انقلابی من است که ابتدای آن به سال ۴۷ باز می‌گردد زمانی که وارد دانشکده همافران شدم، در آنجا پس از پشت سر گذاشتن امتحانی خاص به همراه ۱۷ نفر دیگر برای گذراندن دوره‌های خاص به انگلیس اعزام شدیم این رویداد سبب شد تا بدانم کشوری که در آن زندگی می‌کنم تا چه میزان دچار عقب ماندگی است در حالی که رژیم پهلوی این باور غلط را به مردم القا می‌کرد که در حال رشد و ترقی هستیم. این امر شروعی برای اندیشیدن به رقم زدن تحولی بزرگ در جامعه ایرانی و اسلامی برای من بود. 
بیشتر بخوانید: برای مشاهده آخرین اخبار ادبیات اینجا کلیک کنید نوروزی به بخش دیگری از کتاب «همافر» اشاره و بیان کرد: هنگامی که به ایران بازگشتم به تهران و سپس به ایستگاه رادار جزیره کیش منتقل شدم در آنجا شاهد به کارگرفتن کارگران هم وطنم به بدترین شیوه بودم، آنان برای خانواده پهلوی کاخ می‌ساختند، اما شرایط کاری بسیار بدی داشتند، برخی از آنان در همین حین دچار صدماتی می‌شدند .

برای مشاهده متن کامل خبر اینجا کلیک کنید   روند شکست و پیروزی «هدایت هاشمی» در سینما و تلویزیون

هدایت هاشمی بازیگر مطرح سینما، تئاتر و تلویزیون سال ۹۸ را با بازی در آثار متنوعی در سینما و تلویزیون پشت سر گذاشت، وی البته در تئاتر و تلویزیون بسیار موفق بود، اما نتوانست سال خوبی را در سینما پشت سر بگذارد.

هدایت هاشمی بازیگر مطرح سینما، تئاتر و تلویزیون سال ۹۸ را با بازی در آثار متنوعی در سینما و تلویزیون پشت سر گذاشت، وی البته در تئاتر و تلویزیون بسیار موفق بود، اما نتوانست سال خوبی را در سینما پشت سر بگذارد.

«هدایت هاشمی» بازیگر پرکار سینما، تئاتر و تلویزیون این روز‌ها اتفاقات خوبی را در سینمای ایران تجربه می‌کند. وی که بیشتر شهرت خود را به بازی در سریال «پایتخت» مدیون است امسال فیلم سینمایی «به دنیا آمدن» را روی پرده داشت. 

بیشتر بخوانید: برای مشاهده آخرین اخبار از سینمای ایران اینجا کلیک کنید

فیلم سینمایی «به دنیا آمدن» چهارمین ساخته محسن عبدالوهاب قعرنشین بلامنازع جدول فروش سینمای ایران در سال جاری است، این فیلم با فروشی معادل ۱۲۹,۲۱۸,۰۰۰ تومان به عنوان کم فروش ترین فیلم سال جاری شناخته می شود. 

«به دنیا آمدن» فیلمی اجتماعی و از نوع فیلم‌هایی است که زندگی آدم‌های دور ونزدیک‌مان را به تصویر می‌کشد. محسن عبدالوهاب پیش از این فیلم «لطفا مزاحم نشوید» را به صورت مستقل و دو فیلم «گیلانه» و «خون بازی» را با همکاری مشترک ساخته است.
برای مشاهده متن کامل خبر اینجا کلیک کنید     صدای نویسندگان شهرستانی به جایی نمی‌رسد/ شیوع کتاب سازی برای برخی ناشران معضلی مهم است
  مدرس نویسندگی گفت: شیوع کتاب سازی برای برخی ناشران و نویسنده نما‌ها معضلی مهم است که علاوه بر دامن زدن به تولید کتاب‌های بی محتوا به رزمه سازی برای ناشران ختم می‌شود و به یک عادت نادرست تبدیل شده همین عدم نظارت‌ها آسیب‌های جبران ناپذیری را برای حوزه نشر به دنبال داشته است.

مریم بصیری مدرس نویسندگی در گفت‌وگو با خبرنگار گروه فرهنگی خبرگزاری میزان پیرامون عمده صدماتی که متوجه نویسندگان شهرستانی است گفت: نویسندگان شهرستانی بیش از همه آسیب می‌بینند و صدایشان به جایی نمی‌رسد، آنان عموما کم رنگتر از بقیه نویسندگان دیده می‌شوند در حالی که قلم‌ها و استعداد‌های بسیار خوبی دارند.

وی در همین راستا ادامه داد: نویسندگان شهرستانی اگر معرفی شوند در رده بهترین نویسندگان کشور و یا حتی در جهان ادبیات فارسی شناخته خواهند شد. متاسفانه اسیر شدن نویسندگان شهرستانی در تار آسیب‌های بخش تولید کتاب، نگران کننده است، لذا آنان بیش از نویسندگان پایتخت نشین به حاشیه رانده می‌شوند.

بیشتر بخوانید: برای مطالعه آخرین کتاب منتشر شده  اینجا کلیک کنید

بصیری به مشکلات برخی ناشران خصوصا نویسندگان شهرستانی اشاره کرد و افزود: مشکلات و آسیب‌های موجود بر سرراه نویسندگان نوقلم در شهرستان‌ها بسیار است، برخی ناشران، کار‌های ارزشمند و قوی نویسندگان شهرستانی را می‌گیرند و با آنها قرار داد‌های با قیمت‌های ناچیزی می‌بندد، حتی در برخی مواقع به قرارداد‌ ها عمل نمی‌کنند و حق الزحمه این نویسندگان را کامل و در زمان کوتاهی پرداخت نمی‌کنند، در موارد نیز دیده شده که کتاب به چاپ چندم هم می‌رسد، ولی نویسنده حقوق مناسبی دریافت نمی‌کند.

برای مشاهده متن کامل خبر اینجا کلیک کنید

انتهای پیام /

منبع: خبرگزاری میزان

کلیدواژه: اینجا اینجا اینجا اینجا اینجا تئاتر و سینما رادیو وتلویزیون برای مشاهده آخرین اخبار کارگردان فیلم سینمایی نویسندگان شهرستانی تئاتر و تلویزیون آبادان یازده ۶۰ خبرگزاری میزان بیشتر بخوانید سینمای ایران برخی ناشران گروه فرهنگی شهاب حسینی کلیک کنید برای من پشت سر

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.mizan.news دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری میزان» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۶۹۹۷۰۹۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

پیراهن تیم ملی فوتسال به موزه دفاع مقدس کرمان اهدا شد

با حضور مهدی تاج، رئیس فدراسیون فوتبال کشورمان آیین اهدای پیراهن تیم ملی فوتسال ایران به موزه دفاع مقدس کرمان برگزار شد. - اخبار استانها -

به گزارش خبرگزاری تسنیم از کرمان، آیین اهدای پیراهن تیم ملی فوتسال ایران به موزه دفاع مقدس کرمان صبح امروز با حضور مهدی تاج، رئیس فدراسیون فوتبال ایران، سرهنگ محمود مهدوی‌فرد، مدیرکل بنیاد حفظ آثار و نشر ارزش‌های دفاع مقدس استان کرمان و مهدی جهانشاهی، رئیس هیئت فوتبال استان کرمان برگزار شد.

در این آیین مهدی تاج، رئیس فدراسیون فوتبال با بیان اینکه موضوع فوتبال بسیار گسترده است، اظهار داشت: امروز بسیاری از کشورها قدرت خود را به وسیله ورزش و فوتبال به رخ می‌کشند.

وی با بیان اینکه فوتبال هیچ وقت بی‌خبر از مسائل روز کشور نبوده است و با این مسائل بیگانه نیست، گفت: شهید حسن قاضی کاپیتان تیم سپاهان بود و در دوران دفاع مقدس به درجه رفیع شهادت رسید.

رئیس فدراسیون فوتبال با اشاره به اینکه شهید احمدرضا تاج نیز بازیکن خوبی بود که به شهادت رسید، افزود: در مسئله غزه فوتبالیست‌های کشور ما با چفیه وارد زمین شدند و یاد شهدای غزه را گرامی داشتند.

وی با بیان اینکه قهرمانی تیم ملی فوتسال کشورمان در آسیا کار بزرگی بود که مورد تفقد رهبر معظم انقلاب اسلامی هم قرار گرفت، ادامه داد: در فوتبال همیشه یاد و خاطره شهدا گرامی داشته و قبل از شروع مسابقه این کار انجام می‌شود؛ همیشه سعی می‌کنیم رشادت‌های شهدا یادآوری شود.

لازم به ذکر است، باغ موزه دفاع مقدس کرمان نخستین موزه دفاع مقدس و یکی از بزرگترین باغ موزه‌های دفاع مقدس کشور است که به بهانه برگزاری کنگره سرداران و 8 هزار شهید استان‌های کرمان و سیستان و بلوچستان با تدبیر حاج قاسم سلیمانی، فرمانده پیشین لشکر 41 ثارالله و با هدف انتقال فرهنگ ایثار، جهاد، شهادت و نیز اثبات حقانیت ملت مسلمان ایران در جنگ 8 ساله ایران و عراق در سال 1377 با 11 ماه کار مداوم ساخته شد و مصادف با سالروز فتح خرمشهر (روز ملی مقاومت) به بهره‌برداری رسید.

در واقع با ابتکار، همت و تلاش شهید سلیمانی، شهر کرمان نخستین شهری بود که دارای موزه دفاع مقدس شد تا این موزه مکانی برای حفظ خاطرات جنگ و دوران دفاع مقدس و دلاورمردی‌ها و رشادت‌های لشکر41 ثارالله را در دوران دفاع مقدس و نیز خاطرات دفاع و روزهای جنگ و انقلاب را برای نسل‌های آینده باشد.

موزه دفاع مقدس کرمان در جریان سفر رهبر انقلاب به کرمان، سال 1376 در مساحت 4 هکتار و زیربنای 2 هزار و 550 متری کلید خورد و پس از 11 ماه در سوم خرداد سال 1377 به بهره‌برداری رسید.

به گزارش تسنیم، تیم ملی فوتسال ایران یکشنبه نهم اردیبهشت‌ماه در مسابقات جام ملت‌های فوتسال آسیا 2024، در سالن بانکوک آره‌نا به با پیروزی بر تایلند برای سیزدهمین بار قهرمان فوتسال آسیا شد که پیراهن این تیم به موزه دفاع مقدس کرمان اهدا شد.

انتهای پیام/511/

دیگر خبرها

  • حواشی ناتمام «حشاشین»، مهمان ویژه نمایشگاه کتاب و خبرهای جدیدی از حج
  • پیراهن تیم ملی فوتسال به موزه دفاع مقدس کرمان اهدا شد
  • پیراهن تیم ملی فوتسال ایران به موزه دفاع مقدس اهدا شد 
  • اهدای پیراهن تیم ملی فوتسال ایران به موزه دفاع مقدس
  • بدرود آقای پل استر
  • رکورد فروش اکران برخط فیلم‌های سینمایی جابه‌جا شد
  • روایت زندگی قهرمانان در دستان دانش آموزان
  • روایت زندگی قهرمانان در دستان دانش اموزان
  • اهتمام نهاد کتابخانه های عمومی برای حمایت از آثار ادبیات پایداری
  • مسوولان در نشر و چاپ کتاب نویسندگان را حمایت کنند